قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

بالا گرفتن انتقادها از طرح کمیسیون اروپایی برای ایجاد یگان جاسوسی

بالا گرفتن انتقادها از طرح کمیسیون اروپایی برای ایجاد یگان جاسوسی طرح کمیسیون اروپا برای ایجاد یک یگان اطلاعاتی و جاسوسی با انتقادها و نگرانی‌های زیادی در این اتحادیه مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 12
کد خبر: ۲۹۴۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی نوشت: اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی خواهان دسترسی بهتر به یافته‌های اطلاعاتی است و قصد دارد برای دستیابی به این هدف، متخصصانی را به نهاد اروپایی تحت حاکمیت خود بیاورد. با این حال، این برنامه‌ها در بروکسل مورد استقبال عمومی قرار نگرفته و در اتحادیه اروپا در مورد طرح‌های مربوط به ایجاد یک واحد اطلاعاتی جدید در دبیرخانه عمومی کمیسیون اروپا اختلاف نظر وجود دارد.

طبق اطلاعات به دست آمده توسط خبرگزاری آلمان پروژه پیشنهادی اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی با انتقاد نمایندگان کشورهای عضو و برخی مقامات دیگر مواجه شده است.

منتقدان اعلام کرده‌اند که بروکسل در حال حاضر یک نهاد مرکزی برای تبادل اطلاعاتی از کشورهای عضو، به نام Siac (ظرفیت تجزیه و تحلیل اطلاعات واحد) دارد. این مرکز شامل مرکز جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات (Intcen) و ساختار اطلاعات نظامی EUMS INT است.
با این حال، کمیسیون اروپا استدلال می‌کند که موقعیت جدید برنامه‌ریزی‌شده می‌تواند قابلیت‌های امنیتی و اطلاعاتی این آژانس را در یک محیط ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی چالش‌برانگیز - به‌ویژه با توجه به تلاش‌های پنهانی کشورهای ثالث برای اعمال نفوذ اقتصادی و سایر تهدیدات ترکیبی مانند ابزاری‌سازی مهاجرت - بیش از پیش تقویت کند. به زعم کمیسیون اروپایی این سازمان وظیفه دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات از سرویس‌های اطلاعاتی ملی را بر عهده خواهد داشت.

علاوه بر این، کارکنان کمیسیون اروپایی دلیل ارائه این طرح را این گونه توجیه می کنند که کار اطلاعاتی اغلب شامل یک خیابان دو طرفه است و کمیسیون احتمالاً دانش مرتبط‌تری در این زمینه نسبت به بازیگران موجود در مرکز اطلاعات و تحلیل دارد. این مرکز به سرویس اقدام خارجی اروپا، به ریاست کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گزارش می‌دهد.

حالا در شرایط فعلی مشخص نیست که چه اتفاقی برای این برنامه‌های کمیسیون اروپایی خواهد افتاد.

سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا در این باره گفت که آنها هنوز در مرحله اولیه هستند. او همچنین تأکید کرد که این آژانس اطلاعاتی جدید قرار است کار سرویس‌های موجود را تکمیل کند و احتمالاً تنها از تعداد انگشت‌شماری متخصص تشکیل خواهد شد.

کمیسیون اتحادیه اروپا تحت ریاست اورزولا فون‌درلاین روند تشکیل یک نهاد اطلاعاتی، جاسوسی جدید را آغاز کرده تا از داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط سازمان‌های جاسوسی بهتر استفاده شود.

این واحد قرار است در دبیرخانه کل کمیسیون شکل گیرد و با جذب کارشناسان از جوامع اطلاعاتی کشورهای عضو، اطلاعات را برای اهداف مشترک گردآوری کند./تسنیم

کلمات کلیدی: اروپا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار